top of page

"Clemme" er instruktør - han elsker det

Helsingør Salonskytteforening er aktive i Skud for Trivsel. Læs mere om "Clemme" og hvorfor han er en af flere instruktører for børneskytterne med ADHD i foreningen.Der er gang i skydningen i Helsingør Salonskytteforening med mange børn og unge på skydebanerne. En driftig forening, hvor de også har fundet ressourcer til at hjælpe en del børn med ADHD og andre diagnoser i gang med skydning.


Niels Christian Clemmesen - eller bare "Clemme" for alle i og omkring skytteforeningen - er en del af et fast team af instruktører, som med stor succes og hjerte øser ud af deres erfaringer med skydning. De vækker interessen hos en gruppe af børn, som kan have det lidt svært med at starte til en idræt.


Flot artikel i ADHD-foreningen


”Det er så godt at høre, når forældrene fortæller, hvordan skydningen giver mere koncentration og ro" ...... " ”Når der er den første øjenkontakt – så bliver jeg glad. Så ved jeg, at der er ved at være brudt hul på isen”

Det er noget af det "Clemme" fortæller i en artikel om Skud for Trivsel og hvordan de griber det an i Helsingør Salonskytteforening.


Læs artiklen i filen nedenforArtikel til magasin dec 2023 Ro koncentration og fokus OPSLAG
.pdf
Download PDF • 177KB

Comentários


bottom of page