top of page

Vil du give en hånd? Så kan vi oprette endnu et hold i Rødovre.

Har du lyst til at være med til at give skydesporten videre til børn og unge? I Rødovre Skytteforening kan de godt bruge en instruktør eller to mere. Det vil give mulighed for også at starte hold om tirsdagen.


Der er godt gang i skydetræningen i Rødovre Skytteforening, hvor de tilbyder skydesport, fællesskab og samvær for børn og unge med specielle behov og deres forældre.

"Vi kører et blandet hold for børn og unge om torsdagen, uanset om man har en diagnose, bogstavkombinationer, specielle behov eller ej. Vi gør det med god succes, synes jeg" indleder formand Peter Ravn, og fortsætter:


"Vi har gennem flere år samarbejdet med Specialsport, om at give børn og unge med specielle behov mulighed for at gå til idræt i deres fritid, og nu samarbejder vi også med Skud for Trivsel. Det har givet stor søgning og masser af gode oplevelser - både for vores børneskytter og os selv".


Har du lyst til at være med ?

Skud for Trivsel har som formål at få flere børn og unge med ADHD og andre udfordringer til at begynde og gå til skydning. For det første fungerer de godt i skydesporten, hvilket også give dem en fritidsaktivitet at gå til. For det andet giver det skytteforeninger mere liv og flere medlemmer.


"Vi sætter enorm stor pris på indsatsen i Rødovre Skytteforening. Jeg har derfor lovet Peter, at vi gerne vil hjælpe med at prøve at finde en instruktør eller to, så vi kan udvide rammerne til også at skyde om tirsdagene" forklarer Fritz Ganzhorn, projektmedarbejder i Skud for Trivsel hos Dansk Skytte Union.


Har du lyst til at være med? Så har du mulighed for udvikle dig selv til instruktør og blive en endnu bedre instruktør. Når du instruerer og træner børn med specielle behov benytter og udvikler du din anvendelse af struktur, ro, positiv tænkning, glæde og ros.


Du kommer måske fra en nærliggende skytteforening? Hos Rødovre Skytteforening giver vi dig uddannelse og oplæring i at være instruktør for børn med specielle behov. Det er ikke svært, men altid godt med tips og tricks.


Vi har lovet Peter at hjælpe med det praktiske. Vil du være med eller høre nærmere om at blive instruktør i Rødovre, så skriv eller ring til Fritz -(+45) 2371 8910 eller fga@skytteunion.dk
Комментарии


bottom of page